Talen Bouw is een jong en klein aannemersbedrijf. Omdat wij een klein bedrijf zijn, geeft dit voordelen voor de opdrachtgever. Bij ons vindt u geen overbodige tussenpersonen en staat de opdrachtgever rechtstreeks met de aannemer in contact. Hierdoor worden eventuele veranderingen snel en in goed overleg doorgevoerd. Verder kunnen wij daardoor scherpe prijzen aanbieden.

Onze werkzaamheden variŽren van een klein klusje tot complete nieuwbouw. Bij ons krijgt elke opdracht de juiste aandacht. Klanttevredenheid is voor ons een belangrijk gegeven. Na het voltooien van de werkzaamheden, laten we de bouw netjes opgeruimd achter en hebben we van doen met een opdrachtgever die tevreden is.
Talen Bouw maakt gebruik van een eigen werkplaats. Hierdoor kunnen vele voorbereidende werken worden uitgevoerd, hetgeen een positieve invloed heeft op het verloop van de werkzaamheden. Ook het hulpmaterieel benodigd voor de bouw is in eigen beheer. We zijn ook daarin dus niet afhankelijk van derden.

Door nauwe samenwerking met enkele collegae-bedrijven, zijn we in staat meer mankracht in te zetten, wanneer nodig. Talen bouw werkt ook samen met enkele vaste onderaannemers. Deze zijn gekozen op basis van vakkundigheid en netheid. Dit om onze eigen ideen omtrent het opleveren van bouwwerken te garanderen.
Onder 'referenties' kunt u enkele werken bekijken die door ons zijn uitgevoerd. Wij staan graag klaar voor u en bieden u een passende offerte.